Uusimmat

Warner Bros. paljasti milloin Godzilla x Kong: The New Empire -monsterimäiske saa jatkoa

Kuva: © 2024 Warner Bros. Entertainment Inc.

01.07.2024 14:16 Muropaketin toimitus

MonsterVerse-hirviöelokuvien liukuhihna rullaa tasaista tahtia.

Warner Bros. Discovery tiedottaa seuraavan MonsterVerse-elokuvansa saavan ensi-iltansa 26.3.2027. Slotti oli alun perin varattu vailla nimeä olevalle Warner Bros. -leffalle, mutta nyt tuolloin kerrotaan ilmestyvän seuraavan MonsterVerse-elokuvan, joka jaellaan maailmalla pääosin IMAX-formaatissa.

Vielä ei ole selvillä minkä hirviön tai hirviöiden elokuvasta on kyse, mutta jatko-osa tämän vuoden Godzilla x Kong: The New Empire -elokuvalle on jo esituotantovaihessa.

Sen käsikirjoittajaksi kiinnitettiin viime kuussa Dave Callahan (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings) ja ohjaajaksi Grant Sputore (I Am Mother), joka korvaa tämän vuoden mäiskeen ohjanneen Adam Wingardin.

MonsterVerse-elokuvia on tähän mennessä julkaistu yhteensä viisi. Television puolella nähdyt Netflixin Skull Island -animaatio ja Apple TV+:n Monarch: Legacy of Monsters -sarja ovat myös osa MonsterVersea.

Godzilla x Kong: The New Empire tulee tarjolle Max-palveluun tämän viikon torstaina 4. heinäkuuta.

Maaliskuun lopussa teatteriensi-iltansa saanut mäiske todettiin Muropaketin arvostelussa jopa kahden tähden arvoiseksi:

”Erikoistehosteet eivät juuri päätä hurraa. Jälkimmäiset ovat yleisesti ottaen ihan hyvää jälkeä, mutta ne eivät missään vaiheessa onnistu säväyttämään. Elokuvaa katsellessa herääkin väistämättä kysymys, ovatko suuren budjetin tehosteleffat ylittäneet viimein rajan, jolloin tekijät eivät yksinkertaisesti riitä vaadittujen efektien riittävään viimeistelyyn ja vähempi olisi yksinkertaisesti parempi. Ja kun kyseessä on lopulta tyylipuhdas tehosteleffa, toteutusta ei voi pitää järin onnistuneena.”

Arvostelu | Godzilla x Kong: The New Empire on täysin turha tekele ikonisista hirviöistä