Uusimmat

Warwick Davis paljasti, miten Mark Hamill ja The Last Jedi vaikuttivat uuteen Willow-sarjaan

Kuva: © 2022 Lucasfilm Ltd

07.12.2022 14:15 Muropaketin toimitus

Vuonna 1988 julkaistun fantasiaelokuvan jatkona toimiva Willow-sarja on parhaillaan meneillään Disney+:ssa.

Näyttelijä Warwick Davis palasi yli 30 vuoden jälkeen vuonna 1988 julkaistusta Willow-elokuvasta tuttuun rooliinsa Disney+:ssa alkaneessa tv-sarjassa. Willow-sarja toimii alkuperäisen elokuvan jatkona, ja sen showrunnerina toimii Jonathan Kasdan.

The Hollywood Reporterin haastattelussa Davis kertoo saaneensa hahmonsa esittämiseen inspiraatiota Star Wars: The Last Jedi -elokuvasta ja Mark Hamillin Luke Skywalkerista.

“Yksi asia mihin erityisesti kiinnitin huomiota oli Mark Hamillin paluu Luke Skywalkeriksi The Last Jedissä ja se, miten hän lähestyi hahmoaan siinä. Mielestäni hän oli mielenkiintoinen, eikä se todellakaan ollut kaikkien odottama lähestymistapa. Hän tuli siihen ihan uudenlaisesta kulmasta ja itse tein samoin. Mark ei yrittänyt esittää nuorempaa hahmoa. Hän nojasi varttuneempiin vuosiin ja itse tein samoin Willown kanssa. Olen nyt 52. Kun ensimmäisen kerran esitin hahmoa olin vasta 17. Joten ajattelin, ettei kannata kieltää sitä, että olen jo 52 vaan tehdään sillä hahmosta mielenkiintoisempi, maanläheisempi ja syvennetympi”, Davis kertoo.

Willow-sarjasta on tällä hetkellä katsottavissa Disney+:ssa kaksi ensimmäistä jaksoa. Myös alkuperäinen elokuva löytyy samasta suoratoistopalvelusta.

LUE MYÖS: Arvostelu | Disney+:n Willow on yllättävän hyvä fantasiasarja, joka nojaa nostalgiaan, mutta ei jää sen vangiksi