UUSIMMAT

Will Smith pyysi anteeksi ja selitti mistä Oscar-gaalan väkivaltainen välikohtaus johtui: ”Käytöstäni ei voi hyväksyä”

29.03.2022 08:48 Muropaketin toimitus

Will Smith löi Chris Rockia kesken Oscar-gaalan. Nyt näyttelijä on julkaissut julkisen anteeksipyyntönsä aiheesta.

Lehtitietojen mukaan Will Smith ja Chris Rock sopivat tilanteen jo pian Oscar-gaalan jälkeen, mutta nyt Smith on julkaissut vielä julkisen anteeksipyyntönsä Instagramissa.

Viesti kuului sanasta sanaan seuraavasti:

”Väkivalta on kaikissa muodoissaan myrkyllistä ja tuhoavaa. Käytöstäni viime yön Oscar-gaalassa ei voi hyväksyä eikä sille ollut oikeutusta. Työhöni kuuluu, että kustannuksellani vitsaillaan, mutta vitsailu Jadan [Pinkett Smith, Will Smithin vaimo] terveydentilasta oli liikaa ja tunteet ottivat vallan.

Haluan pyytää sinulta julkisesti anteeksi, Chris. Käyttäydyin sopimattomasti ja olin väärässä. Olen häpeissäni, enkä allekirjoita omaa toimintaani. Väkivallalla ei ole sijaa rakkauden ja suopeuden maailmassa.

Haluan myös pyytää anteeksi elokuva-akatemialta, show’n tuottajilta, osallistujilta ja kaikilta katsojilta ympäri maailmaa. Haluan pyytää anteeksi Williamsin perheeltä ja King Richard -perheeltäni [elokuva, josta Smith sai parhaan miesnäyttelijän palkinnon – toim. huom.]. Kadun syvästi että käytökseni on lyönyt tahran seikkailuun, joka on muutoin ollut upea meille kaikille.

Minulla on vielä matkaa paremmaksi.

Vilpittömästi,

Will”

Will Smithin tähdittämän King Richard -elokuvan voi katsoa suoratoistona HBO Max -palvelusta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Will Smith (@willsmith) jakama julkaisu

Muropaketin uusimmat