Uusimmat

Will Smithin hittielokuvasarja on saamassa kolmannenkin jatko-osan – Edellistä odotettiin 17 vuotta, ehkä nyt toimitaan nopeammin

20.01.2020 13:22 Muropaketin toimitus

Will Smith ja Martin Lawrence palasivat Bad Boys -elokuvasarjan pariin uudella Bad Boys For Life -elokuvalla viime viikolla. Edellisestä osasta oli ehtinyt kulua jo 17 vuotta.

Bad Boys For Life kuitattiin ennen ensi-iltaa melko yhdentekeväksi jatko-osapullaksi, mutta yllättäen elokuva saikin sitten ihan hyvät arviot ja katsojiakin on riittänyt.

(Muropaketin arvio on yhä tuloillaan – sairausloma pääsi sotkemaan aikataulun.)

Box Office Mojo listaa Bad Boys For Lifelle ensi-iltaviikonlopun jälkeen jo yli 100 miljoonan dollarin lipunmyynnin. Ei pöhkömmin elokuvalta, jonka tekeminen maksoi 90 miljoonaa. Nyt jo on selvää, että kolmas Bad Boys pääsee omilleen ja tulee varmahkosti tuottamaan vielä ihan kivat voitotkin Sony Picturesille.

Ja totta kai rautaa pitää takoa, kun se on kuumaa:

The Hollywood Reporterin mukaan Chris Bremner on kiinnitetty käsikirjoittamaan Bad Boys 4. Elokuvasta ei tiedetä vielä mitään sen tarkempaa, mutta Will Smithin ja Martin Lawrencen odotetaan palaavan rooleihinsa – kunhan Sony vaan iskee tarpeeksi ison palkkiotarjouksen pöytään. Lawrencella ei ole varaa olla liian kranttu, mutta maailman suosituimpiin elokuvatähtiin lukeutuva Smith valitsee roolinsa nykyään huolella.