Uusimmat

World War Z:n tuottajat elättelevät yhä toivoa Brad Pittin zombihitin jatko-osasta – Todennäköisesti kuitenkin ihan turhaan

22.01.2020 13:11 Muropaketin toimitus

Maailmanlaajuiseksi kauhuhitiksi nousseen World War Z:n ensi-illasta on kohta kulunut jo seitsemän vuotta. Jatko-osaa ei kuitenkaan ole saatu valmiiksi.

Sekä J.A. Bayonan että David Fincherin oli vuorollaan tarkoitus ohjata Brad Pittin zombielokuvan jatko-osa, mutta siitä huolimatta World War Z 2:a ei ole elokuvateattereissa nähty. Viime vuonna Paramount Pictures ilmoitti, ettei elokuvaa ole luvassa ainakaan toistaiseksi. Syy oli ilmeisesti budjettisidonnainen.

Tuoreessa haastattelussa The Hollywood Reporterin kanssa tuottajat Jeremy Kleiner ja Dede Gardner kertovat elättelevänsä yhä toivoa World War Z:n tarinan jatkamisesta. Järin rohkaisevia eivät kommentit kuitenkaan ole:

”Joskus vielä. Rakastamme Max Brooksin kirjaa [johon World War Z todella löyhästi pohjautuu – toim. huom.]. Rakastamme sen maailmaa. Ei tunnu siltä että World War Z on ohi vielä.”

Kleinerin ja Gardnerin puheista huolimatta vaikuttaa alati yhä enemmän siltä, että vuoden 2013 elokuva jää ainoaksi World War Z:ksi valkokankaalla. Zombifanien ei siis kannata odottaa jatkoa hengitystään pidätellen, vaan pelata vaikka World War Z -peliä, joka ilmestyi viime vuonna.