Uusimmat

X-Men: Apocalypse -tähti haukkui koko elokuvan: “Se oli yhtä kidutusta, en nähnyt mitään tai voinut tehdä mitään”

16.11.2018 08:52 Muropaketin toimitus

Vuonna 2016 ensi-iltansa saanut X-Men: Apocalypse on monen mutanttifanin mielestä huonoin Ryhmä-X-leffa heti Viimeisen kohtaamisen ja X-Men Origins: Wolverinen jälkeen. Yhtä tuskaa elokuva oli myös sen nimikkopahista esittäneelle Oscar Isaacille.

X-Men: Apocalypsen tekeminen oli yhtä kidutusta”, myös uusista Star Wars -elokuvista tunnettu Oscar Isaac ilmoitti GQ-lehden haastattelussa.

”Enpä tiennyt mitä oli tulossa, kun lupauduin elokuvaan mukaan. Minut peitettiin liimaan, lateksiin ja 18 kiloa painaneeseen asuun. Jouduin lisäksi käyttämään jäähdytysjärjestelmää ihan koko ajan.”

Oscar Isaacia myös turhautti se, ettei hän vaativan asunsa takia päässyt kunnolla vuorovaikuttamaan elokuvan muiden avainnäyttelijöiden – kuten James McAvoyn, Michael Fassbenderin ja Jennifer Lawrencen – kanssa.

”Olin aluksi innoissani päästessäni tekemään yhteistyötä kovasti pitämieni näyttelijöiden kanssa, mutta loppujen lopuksi en pystynyt edes näkemään heitä, koska en voinut liikuttaa päätäni. Lisäksi minun piti istua kustomoidulla satulalla, jolla minut kärrättiin jäähdyttelemään viilennettyyn telttaan kohtausten välissä”, Isaac muisteli.

Eikä siinä vielä kaikki, suinkaan.

”Ja joka kerta kuin liikuin, kumi ja muovi natisivat niin pahasti, että kaikki sanomani piti nauhottaa uudelleen jälkikäteen. Kaikkein pahinta oli kuitenkin asun kaapiminen pois. Se vei useita tunteja.”

”Että sellainen oli X-Men: Apocalypse minulle”.

Seuraava X-Men-elokuva on kesällä 2019 ensi-iltansa saava X-Men: Dark Phoenix. Ei liene järin suuri yllätys, että Oscar Isaac tai Apocalypse eivät ole siinä mukana…