Yksi 2010-luvun suosituimmista tv-sarjoista lopetettiin 2019 – ”Yleisö ei saa koskaan tietää kaikkia syitä, miksi se päätös tehtiin”, vihjaili näyttelijä

03.05.2021 12:10 | Muropaketin toimitus

Huippusuosioon etenkin kotimaassaan USA:ssa noussut The Big Bang Theory eli Rillit huurussa pyöri televisiossa vuosina 2007-2019.

The Big Bang Theorya ei lopetettu, koska suosio olisi hiipunut. Päinvastoin: katsojalukujen valossa rillit olisivat voineet pysyä huurussa vielä vuosikausia.

Mistä sitten kiikasti?

Julkisuudessa on otaksuttu, että lopetuspäätös syntyi yksinomaan Sheldon Cooperia esittäneen Jim Parsonin lähdön takia, mutta nyt Parsonin kollega Mayim Bialik on vihjannut Us Magazinelle, että syitä oli todellisuudessa useita.

Bialikin mukaan ”aina kun sarja lakkautetaan, päätökseen vaikuttavat sellaiset asiat, joista suuri yleisö ei saa koskaan kuulla”. Näyttelijä ei fanien harmiksi paljastanut sen enempää, mistä oli kyse. Samassa yhteydessä Bialik kuitenkin totesi, että useampi The Big Bang Theoryn tekijä oli sitä mieltä, että nyt oli jo aika jatkaa muiden haasteiden pariin. Parsonia on siis turha syyttää kirveestä suosikkisarjan kallossa.

The Big Bang Theorya ei  löydy tällä hetkellä mistään Suomen suoratoistopalvelusta.