Yksi 2020-luvun parhaista komediasarjoista loppuu – Kolmas tuotantokausi on viimeinen, käsikirjoittaja ilmoitti

07.06.2022 09:41 Muropaketin toimitus

Jenkkifutiksen valmentaja opettamassa briteille, miten palloa tulisi potkia. Ted Lasso voi kuulostaa paperille pöljältä, mutta tosiasiassa sarja on hämmentävän hyvää komediaviihdettä. Ikävä kyllä, sen loppu häämöttää jo.

”Ted Lasso -tv-sarjasta tuli yllätyshitti – Nyt tekijät eivät oikein itsekään tiedä, mitä sen kanssa pitäisi tehdä”, uutisoimme viime syksynä.

Alkujaan Ted Lasso suunniteltiin kolmen kauden mittaiseksi kokonaisuudeksi, mutta sitten sarjasta tulikin yllätyshitti, jolle Apple olisi halunnut enemmänkin kausia.

Myös showrunner Bill Lawrence oli kiinnostunut jatkosta:

“Haluaisin jatkaa. Mutta sarja jatkuu vain niin pitkään kuin [Ted Lassoa esittävästä Jason] Sudeikisista tuntuu hyvältä. Ei pelkästään hänen uransa kannalta, vaan myös henkilökohtaisesti. Ihmiset unohtavat helposti, että hän on kaveri, jolla on kaksi lasta ja hän on hyvä isä, joten irrottautuminen siitä puoleksi vuodeksi Lontooseen on hankalaa”.

LUE LISÄÄ: Mikä on Ted Lasso ja mistä sitä voi katsoa? Viime aikojen paras komediasarja on piilossa suoratoistopalvelussa, jota Suomessa vielä aika harva käyttää

Nyt on vahvistettu, että alkuperäinen suunnitelma pitää ja Ted Lasso tosiaan jää kolmen kauden mittaiseksi.

”Kirjoitamme seuraavan kauden niin, että se on viimeinen. Aivan kuten suunniteltiin. Spoilerivaroitus – kaikki kuolevat lopussa”, Ted Lasson käsikirjoittaja Brett Goldstein ilmoitti Sunday Timesille pilke silmäkulmassa.

Goldsteinin sanavalinnat jättävät porsaanreiän Ted Lasson neljännelle kaudelle, mutta moinen vaikuttaa hyvin epätodennäköiseltä.

Vielä ei ole tietoa, milloin Ted Lasson kolmas kausi julkaistaan Apple TV+:ssa.