Yksi Brad Pittin parhaista elokuvista löytyy nyt Viaplaysta – ”Viiden tähden mestariteos”, totesi kriitikko viime syksyn valopilkusta

05.06.2020 07:47 | Muropaketin toimitus

Viaplayn valikoimaan saapuu kesäkuussa kaksi Brad Pittin tuoretta laatuelokuvaa: Once Upon a Time in Hollywood ilmestyy juhannuksen jälkeen, Ad Astra lisättiin jo tänä aamuna.

James Grayn ohjaamassa ja viime syksynä Suomen ensi-iltansa saaneessa Ad Astrassa astronautti Roy McBride (Brad Pitt) matkustaa syvälle avaruuteen etsiäkseen kadonneen isänsä ja saadakseen vastauksia koko maailmaa kohtaavaan uhkaan. Tehtävän aikana McBridelle paljastuu asioita, jotka uhkaavat koko ihmisyyden olemassaoloa ja paikkaa maailmankaikkeudessa…

Hidastempoinen ja surumielinen Ad Astra ei ole ollut kaikkien mieleen, mutta Muropaketin toimituksessa elokuva sytytti kriitikon koviinkin kehuihin:

”Parasta ison budjetin scifiä sitten Denis Villeneuven Arrival – ja Blade Runner 2049 -elokuvien. Hollywood-tuotoksena se on mestariteos, joka ansaitsee täydet viisi tähteä.”

Arvostelu: Brad Pittin tähdittämä Ad Astra -scifi-elokuva on lumoava mestariteos

Ad Astran löytyy nyt Viaplayn suoratoistopalvelusta osana kuukausitilaajien elokuvakirjastoa. Halutessaan sen voi myös hankkia Blu-raylla, 4K UHD:lla ja dvd:llä sekä vuokrata ja ostaa digitaalisesti eri vuokraamoista.

Muropaketin uusimmat