Uusimmat

Yksi Frasier-tähdistä on kuollut – Kelsey Grammer kertoi, miten asiaa käsitellään hittisarjan uusissa jaksoissa

21.10.2022 08:06 Muropaketin toimitus

Frasier

John Mahoney esitti Frasierin isää vuosina 1993-2004 ilmestyneen komediasarjan kaikissa jaksoissa. Uudet Frasier-jaksot joudutaan tekemään ilman Mahoneyta, sillä näyttelijä kuoli vuonna 2018.

Kuten lokakuun alussa kerroimme, Frasier saa uusia jaksoja Paramount+-palvelussa. Nyt suosittua radioterapeuttia esittävä Kelsey Grammer on kertonut, miten uusissa jaksoissa aiotaan käsitellä John Mahoneyn – ja samalla tietenkin myös Martin Cranen – poismeno.

”Johnin menettäminen on ja oli musertavaa, ja sille on annettava kunnolla huomiota kunnioittaaksemme tuota ainutlaatuista miestä, joka vaikutti suuresti sarjaan. Aiomme ihan ehdottomasti kunnioittaa häntä sen mukaisesti. […] John oli ystävällinen mies, jonka lähtö oli menetys maailmalle”, Grammer kertoi Fox Newsille hiljattain Bleeding Coolin mukaan.

Kelsey Grammer on toistaiseksi ainoa Frasierin uusiin jaksoihin kiinnitetty näyttelijä, mutta vanhoista tutuista myös David Hyde Piercen (Niles), Jane Leevesin (Daphne) ja Peri Gilpinin (Roz) odotetaan ainakin piipahtavan ruudussa.

Vielä ei ole tiedossa, milloin Frasierin odotettu comeback tapahtuu, mutta veikkaamme valistuneesti syyskautta 2023.