Uusimmat

Yksi isoimmista Harry Potter -tähdistä ei muistele elokuvien tekemistä pelkästään lämmöllä: “Se oli tukahduttavaa aikaa”

01.02.2023 17:00 Muropaketin toimitus

Rupert Grint esitti Harry Potter -elokuvissa Ron Weasleyn roolia 11-vuotiaasta 22-vuotiaaksi asti.

Harry Potter -elokuvat olivat nuorille päänäyttelijöille elämää muuttava kokemus. Ron Weasleytä esittänyt Rupert Grint muistelee tuota kokemusta Bustlen haastattelussa.

Vaikka Grint muisteleekin Potter-elokuvia lämmöllä, roolia 11-vuotiaasta 22-vuotiaaksi esittänyt näyttelijä kuvaa kokemusta myös ”tukahduttavaksi”. Raja itsen ja roolihahmon välillä alkoi nimittäin hämärtyä.

“Sulauduimme elokuvissa jotenkin yhdeksi. Lopussa esitin itseäni. Rajat hämärtyivät”, Grint kertoo ja jatkaa edelleenkin vastaavansa, jos joku puhuttelee häntä Roniksi.

“Potter oli jotenkin niin kokonaisvaltainen – kuvasimme koko vuoden ja lopun aikaa markkinoimme elokuvaa. Halusin sen jälkeen tauon jotta voin vähän pohtia asioita.”

Hänen mukaansa Potter-elokuvat tulivat tiensä päähän juuri sopivaan aikaan.

“Jos olisimme jatkaneet, siitä olisi alkanut alamäki.”

Grint nähdään erilaisessa roolissa tällä viikolla, kun ensi-iltansa saa M. Night Shyamalanin ohjaama Knock at the Cabin. Grint on työskennellyt Shyamalanin kanssa myös Apple TV+:n sarjassa Servant.