Yksi maailman kehutuimmista elokuvista ei ehkä saakaan jatko-osaa – “En ole kuullut siitä mitään tai edes lukenut käsikirjoitusta”

07.02.2023 12:00 Muropaketin toimitus

Edes Ben Whishaw ei ole kuullut Paddington-elokuvien jatkosta mitään.

Paddington-karhusta kertovia live action -elokuvia on julkaistu kaksi kappaletta, ja Paddington 2:ta pidetään jopa yhtenä maailman parhaista elokuvista. Kolmatta osaa ei kuitenkaan ole kuulunut.

Edes Paddingtonin äänenä toimiva näyttelijä Ben Whishaw ei ole kuullut jatkosta mitään, paljastaa Colliderin haastattelu.

“En ole lukenut käsikirjoitusta, enkä edes tiedä milloin meidän olisi tarkoitus kuvata. En todellakaan tiedä. Luulin, että jotain olisi jo tapahtunut. Kaikki sen tiimoilta on vaan hiljentynyt, niin kuin joskus näissä asioissa käy. Ehkä tämä tarkoittaa, että he vielä työstävät sitä, tai ehkä sitä ei tehdä ollenkaan, en vain kertakaikkiaan tiedä”, näyttelijä kommentoi.

Vuonna 2022 kolmannelle elokuvalle pohdittiin nimeä Paddington in Peru, ja sen olisi ohjannut Paul Kingin sijaan Dougal Wilson.

Vuonna 2014 julkaistu Paddington on Suomessa katsottavissa suuressa osassa suoratoistopalveluita kuten Netflixissä, Prime Videossa, HBO Maxissa, Elisa Viihde Viaplayssa ja Ruudussa. Vuonna 2017 julkaistu jatko-osa löytyy puolestaan Netflixistä, Prime Videosta ja Elisa Viihde Viaplaysta.

 

Muropaketin uusimmat