Yksi Netflixin kätketyistä helmistä on katsottavissa enää tämän viikon ajan – Avaruuselokuva sai vuonna 2019 täydet viisi pistettä

20.04.2021 12:39 | Muropaketin toimitus

Apollo 11 -lennosta kertova dokumenttielokuva lisättiin Netflixiin viime lokakuussa ilman sen suurempaa rummutusta. Nyt katseluaika alkaa olla lopuillaan. 

Muropaketin arviossa täydet viisi tähteä saanut Apollo 11 (2019) on katsottavissa Netflixistä vielä tämän viikon ajan. Ensi maanantain jälkeen leffan nähdäkseen se pitää vuokrata, ostaa tai sitten avata C More -palvelu.

Todd Douglas Millerin ohjaaman Apollo 11:n kuvaus kuuluu seuraavasti:

Apollo 11 -lento oli NASA:n ensimmäinen miehitetty avaruuslento, joka laskeutui kuuhun. Kuulennosta kertovassa dokumentissa on ennennäkemättömiä kuvia ja ääniä ja se juhlistaa historiallista tapahtumaa, josta tulee tänä kesänä kuluneeksi 50 vuotta. Apollo 11 on dokumenttielokuva, joka näyttää nuo päivät puolen vuosisadan takaa. Dokumentti näyttää ensimmäisen kuukävelyn, sen valmistelut ja paluun maan kamaralle. Näemme raketin lähdön, itse kuumatkan ja sitä edeltäneet päivät sekä astronauttien että sitä maasta seuraavien näkökulmista.

Muropaketin voit lukea täältä:

Arvostelu: 50 vuotta vanhasta materiaalista kasattu Apollo 11 on vuoden komein elokuva