Yksi Netflixin mielenkiintoisimmista sarjoista poistetaan ylihuomenna – Ei löydy sen jälkeen mistään Suomen suorapalvelusta

19.04.2021 10:22 | Muropaketin toimitus

Morgan Freeman näytteli Jumalaa vuoden 2003 Bruce Taivaanlahja -elokuvassa, joten oli vain osuvaa, kun miekkonen kiinnitettiin National Geographicin uskonnoista kertovaan sarjaan muutama vuosi sitten.

2016-2019 ilmestynyt The Story of God with Morgan Freeman -sarja eli Morgan Freeman: Monet jumalat on kerännyt kosolti kiitosta – IMDb:ssa sen arvosana on 7,9/10 tienoilla.

Kolme kautta kattavassa sarjassa ”juontaja Morgan Freeman selvittää uskonnon roolia ja uskomusten yhdistävää merkitystä ihmiskunnan historiassa. Samalla hän etsii vastauksia elämää suurempiin kysymyksiin.”

Morgan: Freeman: Monet jumalat on katsottavissa Suomen Netflixistä enää keskiviikkoon 21. huhtikuuta asti. Muista suoratoistopalveluista ei dokumenttisarjaa löydy, joten nyt on viimeinen tilaisuus ottaa jaksot haltuun.

Kiire toki tulee, jos ei ole yhtäkään jaksoa vielä katsonut, mutta pärjäähän sitä ihminen pari yötä lyhyemmilläkin unilla…