Yksi Netflixin parhaista sarjoista keskeytettiin – Kolmannen kauden tekemisestä ei ole tällä hetkellä mitään tietoa

17.01.2020 10:21 | Muropaketin toimitus

John E. Douglasin ja Mark Olshakerin kirjaan Mindhunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit pohjautuva Mindhunter on yksi Netflixin kehutuimmista omista tuotannoista. Takana on kaksi tuotantokautta, ja kolmatta odotellaan. Ikävä kyllä, odotus saattaa venyä vielä vaikka kuinka pitkäksi tai olla pahimmassa tapauksessa jopa täysin turhaa.

The Wrap uutisoi Netflixin laittaneen Mindhunterin kolmannen tuotantokauden hyllylle – eikä kukaan tiedä kuinka pitkäksi ajaksi.

Syynä sarjan kurjaan kohtaloon on Netlixin mukaan se, että tuottaja David Fincherillä ja muillakin Mindhunterin tekijöillä on nyt niin kiire muiden projektien parissa, ettei aikaa sarjamurhaajille ole juuri nyt, eikä ketään haluta pitää tyhjän panttina Fincherin kiireiden takia.

Netflix painottaa, ettei Mindhunteria ole hyllytetty kokonaan, ja sarja saattaa edelleen jatkua jossain vaiheessa, mutta tällä hetkellä kenenkään ei selvästikään kannata odottaa uusia jaksoja hengitystään pidätellen.

Jonathan Groffin, Holt McCallanyn ja Anna Torvin tähdittämässä Mindhunterissa ”kaksi FBI-agenttia kehittää rikostutkimusta 1970-luvun lopulla paneutumalla murhan psykologiaan, ja tässä työssä he joutuvat kohtaamaan todellisia hirviöitä”. Sarjan kaksi ensimmäistä kautta löytyvät myös Suomen Netflixistä.