Yksi Netflixin parhaista sarjoista on saattanut jo päättyä – “Sen tekeminen maksoi liikaa”, tuottaja paljasti

19.11.2020 14:29 | Muropaketin toimitus

David Fincherin tuottama Mindhunter-sarja aloitti Netflixissä syksyllä 2017. Toinen kausi seurasi perässä parin vuoden jälkeen loppukesästä 2019. Sen jälkeen jatkoa ei ole tullut, ja Netflix onkin ilmoittanut sarjan olevan ainakin toistaiseksi tauolla.

David Fincherin tuoreiden kommenttien valossa ei vaikuta järin todennäköiseltä, että Mindhunter enää jatkuisi Netflixissä. Fight Clubin ja Sevenin ohjaaja kun on kyseenalaistanut kokonaan sarjan jatkamisen kannattavuuden.

”En osaa sanoa onko Mindhunterin jatkamisessa enää järkeä. Se oli kallis sarja, joka keräsi todella intohimoisen yleisön, mutta emme koskaan yltäneet katsojamääriin, jotka olisivat oikeuttaneet kovat kustannukset”, Fincher totesi Varietyn haastattelussa.

Ja jos sarjan tuottaja pohtii tällaisia ääneen, voimme vain kuvitella, millä linjoilla Netflixin rahojen päällä istuvat tahot ovat, etenkin korona-aikaan.

Mindhunter on kehuttu sekä Metacriticissä että Rotten Tomatoesissa. Kyseessä onkin yksi Netflixin valikoiman parhaista sarjoista, jolle moni varmasti näkisi mielellään jatkoa.

Muropaketin uusimmat