Uusimmat

Yksi Netflixin surkeimmista elokuvista poistetaan keskiviikkona – ”Lähes katselukelvoton roska” sai arviossa vain puolikkaan tähden

05.06.2023 14:18 Muropaketin toimitus

Suomessa alun perin jo kuopatussa Paramount+-palvelussa julkaistu, mutta sittemmin Netflixistä uuden kodin löytänyt Infinite on hirveä elokuva.

Mark Wahlbergin tähdittämä scifi-leffa Infinite sai Muropaketin arviossa vain puolikkaan tähden ja toimittaja Aki Lehden melkein menettämään järkensä.

”Vajaan parin tunnin mittaisen Infiniten katsoja on jo viimeistään puolivälin paikkeilla pahisnihilistien puolella, joiden toivoisi tuhoavan tämän leffauniversumin räjäyttämällä sen mahdollisimman pieniksi palasiksi, ettei kammotus vain saa jatkoa missään muodossa. Infinite on vuoden huonoimpia elokuvia, lähes katsomiskelvotonta roskaa”, Lehti kuvaili näkemäänsä.

Koko arvion voi lukea täältä:

Arvostelu | Mark Wahlbergin Infinite-tieteistoimintaelokuva on lähes katsomiskelvotonta roskaa

Kehuja ei ole kertynyt juuri muiltakaan: Rotten Tomatoesissa Infiniten tuoreusasteet ovat vain 17 ja 35 prosenttia.

Koko ihmiskunnan iloksi Infinite jättää Netflixin keskiviikkona 7. kesäkuuta. Muista kuukausimaksullisista palveluista elokuvaa ei ainakaan tällä hetkellä löydy, joten on mahdollista, että tästä kakkelista päästään ainakin toistaiseksi eroon Suomen suoratoistorintamalla.

Alla vielä viikon kaikki lähtijät Netflixissä.

Maanantaina 5.6.2023

  • Kattikullat: Oodi kissoille

Keskiviikko 7.6.2023

  • Infinite

Torstai 8.6.2023

  • Huippu-drag queen haussa – Tyrmäävä jouluspesiaali
  • Tony Halik – Maailmanmatkaaja