Yksi viime vuosien parhaista sarjoista saadaan vihdoinkin Suomeen – Kaikki kuusi tuotantokautta voi katsoa 1. syyskuuta alkaen

18.08.2020 21:09 | Muropaketin toimitus

C More tuo Suomeen komediahitiksi muodostuneen Schitt’s Creekin. Oli jo aikakin, sillä kyseessä on yksi viime vuosien kehutuimmista sarjoista.

Schitt’s Creek (2015-2020) on kiitelty kanadalainen komediasarja rikkaasta Rosen perheestä, joka menettää kaikki rahansa. Kun heidän omaisuutensa ulosmitataan, ainoaksi vaihtoehdoksi jää muutto rähjäiseen pikkukaupunkiin nimeltä Schitt’s Creek, jonka he kerran ostivat vitsinä.

Sarjan ovat luoneet isä-poika-kaksikko Eugene Levy ja Daniel Levy, ja heidät nähdään Rosen perheen isän ja pojan roolissa. Eugene Levy muistetaan erityisesti roolistaan Ameican Pie -elokuvissa. Daniel Levy on näyttelijä, käsikirjoittaja ja ohjaaja, joka tuli suuren yleisön tietoisuuteen Schitt’s Creekin myötä.

Schitt’s Creek on saanut Rotten Tomatoesissa erittäin hyvän vastaanoton. Kriitikoista 92 % ja ”taviskatsojista” jopa 95 % on pitänyt näkemästään. IMDb:n puolella arvosana on myös vahva: 8,4 asteikolla 1-10.

C Moresta voi katsoa Schitt’s Creekin kaikki kuusi tuotantokautta tiistaista 1. syyskuuta alkaen.

Muropaketin uusimmat