Yksi vuoden 2021 parhaista elokuvista saapui HBO Maxiin tänään viikon myöhässä luvatusta

10.01.2022 14:01 | Muropaketin toimitus

Warner Bros. Picturesin elokuvien pitäisi saapua HBO Maxiin 45 vuorokautta teatteriensi-illan jälkeen. Uusimman leffan kohdalla luvattu aikataulu kuitenkin petti viikolla.

19.11.2021 Suomen ensi-iltansa saaneen King Richard: Williamsien tarina -elokuvan olisi pitänyt saapua HBO Maxiin ”45 vuorokauden säännön” mukaan jo 3. tammikuuta, mutta tosiasiassa suoratoisto on ollut mahdollista vasta tästä päivästä lähtien.

No, kukapa meistä ei olisi joululomien jälkeen hieman kohmeessa, etenkin näillä pakkasilla…

King Richard: Williamsien tarinan juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Elokuva kertoo siitä, miten Richard Williams, kaksi kaikkien aikojen lahjakkaimpiin lukeutuvaa urheilijaa kasvattanut sinnikäs isä, tulee mullistaneeksi tennismaailman ikiajoiksi. Richardin nimiroolissa nähdään kaksinkertainen Oscar-ehdokas Will Smith (Ali, Onnen potkuja, Bad Boys for Life), ja ohjauksesta vastaa Reinaldo Marcus Green (Monsters and Men).”

King Richard on kerännyt laajasti kiitosta, ja se lukeutuikin viime vuoden kehutuimpien ensi-iltojen joukkoon. Rotten Tomatoesissa elokuvaa on kehuttu sekä kriitikoiden että ”tavallisten” katsojien keskuudessa. ”Tuoreusasteet” ovat 90 % ja peräti 98 %. IMDb:ssa King Richardin saamien arvosanojen keskiarvo on 7,6/10.

Muropaketissa emme King Richard: Williamsien tarinaa ole arvioineet.

 

Muropaketin uusimmat