Uusimmat

Yksin kotona -tähti selitti, miksei pysty katsomaan omaa elokuvaansa

25.04.2018 10:26 Muropaketin toimitus

Yksin kotona -elokuvien tähti Macaulay Culkin piipahti hiljattain Ellen DeGeneresin ohjelmassa kertomassa, millaisen perinnön 90-luvun alun hittikomediat hänelle antoivat.

Macaulay Culkinin mukaan hän ei ole mikään Yksin kotona -elokuvien suuri fani.

”En oikeastaan katso niitä kovinkaan usein. Teimme 15-vuotisjuhlan kunniaksi kommenttiraidan dvd:lle, ja tajusin silloin, etten ollut nähnyt elokuvaa 15 vuoteen. Chris Columbus [ohjaaja] sen sijaan oli katsonut sen edellisenä iltana vastuullisena ihmisenä”, Culkin paljasti.

Entisen lapsinäyttelijän ja nykyisen muusikon suhde Yksin kotona -elokuviin on muutenkin hieman haastava.

”Jotkut ihmiset ovat halunneet istua joulun aikaan alas ja katsoa Yksin kotona -elokuvan kanssani. Se on sekä imartelevaa että karmivaa. Kun katson sitä elokuvaa, mieleeni muistuu kaikki jutut kuvauspaikalta. Esimerkiksi se, kun koetin piilotella Pepsiäni sohvan takana ja muuta sellaista. En pysty katsomaan Yksin kotona -elokuvaa samalla tavalla kuin muut ihmiset.”

Alkuperäinen Yksin kotona ilmestyi vuonna 1990. Sen pikaisesti kehitelty jatko-osa Yksin kotona 2 – eksynyt New Yorkissa seurasi pari vuotta myöhemmin. Sen jälkeen Culkin jätti roolin, ja suoraan vhs:llä ja dvd:llä julkaistuissa jatko-osissa on nähty muita näyttelijöitä.