UUSIMMAT

Huomasitko: Yle Areenasta löytyy nyt vuoden 2017 elokuva, jota ei Suomen elokuvateattereissa nähty – Ei vaikka kehuja satoi ja pääosissa on kaksi nimekästä Hollywood-tähteä

24.01.2020 11:42 | Muropaketin toimitus

Marvel Studiosin elokuvista tutut Jeremy Renner ja Elisabeth Olsen ovat nimekkäitä Hollywood-tähtiä, mutta eivät ilmeisesti tarpeeksi nimekkäitä, koska vuonna 2017 valmistunut Wind River -trilleri ei koskaan saapunut Suomen elokuvateattereihin. Nyt se on kuitenkin julkaistu Yle Areenassa.

Taylor Sheridanin ohjaamassa Wind River -rikoselokuvassa kokenut riistanvartija ja urbaani FBI:n naisagentti yrittävät yhdessä ratkoa talvisessa reservaatissa tapahtunutta nuoren naisen julmaa murhaa.

Jeremy Rennerin ja Elizabeth Olsenin lisäksi elokuvaa tähdittävät myös Vihreästä mailista (1999) tuttu Graham Greene ja The Punisher -tähti Jon Bernthal.

Wind River on saanut IMDb:ssa arvosanaksi jopa 7,7/10. Rotten Tomatoesin puolella 88 % kriitikoista ja 90 % muista katsojista on pitänyt elokuvasta. Laadusta ei siis ollut kyse, kun Wind River jätettiin tuomatta teatterilevitykseen Suomessa. Todennäköistä onkin, että leffan tähdet eivät olleet kyllin vetovoimaisia tai sitten elokuvan menestykseen ei uskottu muutoin runsaan viihdetarjonnan keskellä.

Wind River on katsottavissa Yle Areenassa vielä parin viikon ajan.

Muropaketin uusimmat