Uusimmat

Yllättävä paljastus Mad Max: Fury Roadin kulisseista: “Ohjaaja George Miller halusi Eminemin elokuvan pääosaan

10.02.2022 14:00 Muropaketin toimitus

Mad Max: Fury Roadin pääosassa olisi voitu nähdä Tom Hardyn sijaan Eminem.

Tom Hardy sujahti Maxin rooliin Mad Max: Fury Roadissa yhtä vaivattomasti kuin Mel Gibson aikoinaan. Hahmon roolitus oli kuitenkin tuskien taival, sillä halukkaita oli niin paljon ja alun perin monen toiveena oli saada rooliin australialainen näyttelijä. Heath Ledger oli pitkään tähtäimessä, mutta surullisesti hän menehtyi liian nuorena.

Vulturen haastattelussa paljastuu kulisseista myös yllätyksiä. Elokuvan tekijät paljastavat, että George Miller pohti yhdessä vaiheessa Maxin rooliin villinä korttina Eminemiä.

“Hän oli tehnyt 8 Milen ja minusta se oli todella mielenkiintoinen – ajattelin, että hänessä on laatua. Olimme tehneet Happy Feetin Brittany Murphyn kanssa ja hän oli myös 8 Milessa, joten kysyin häneltä, millainen tyyppi Eminem oli ja voisiko hän olla kiinnostunut tällaisesta. Hän oli varauksetta sitä mieltä, että tyyppi on mahtavan lahjakas”, Miller kertoo.

Hardy lopulta teki Milleriin vaikutuksen elokuvallaan Bronson. Koekuvauksissa Hardyn energia ja intensiteetti voitti loppupelissä roolista vielä kisanneet Jeremy Rennerin ja Armie Hammerin.