Uusimmat

Yön ritari -trilogian käsikirjoittaja David S. Goyer kertoi mielipiteensä uudesta The Batman -elokuvasta

Kuva: © Warner Bros. Pictures

09.06.2022 07:38 Muropaketin toimitus

David S. Goyer tekee tällä hetkellä The Foundation -sarjan kakkoskautta.

Yön ritari -trilogian käsikirjoittaja David S. Goyer kertoo IGN:n haastattelussa mieliteensä Matt Reevesin ja Robert Pattinsonin The Batman -elokuvasta, joka lähestyi aihettaan eri näkökulmasta kuin Christopher Nolanin ohjaamat Batman-leffat.

– Mielestäni Matt Reeves on todella hyvä elokuvantekijä. En ensin tiennyt mitä ajatella Robert Pattinsonista, mutta pidin hänestä roolissa. Hän oli oikein uskottava. Hänen ja  Zoë Kravitzin kemiat toimivat todella hyvin, Goyer sanoo.

– Pidin myös siitä kuinka noiria The Batman oli, ja kuinka etsivä-juonikuvio oli nostettu tärkeään osaan. Diggasin myös siitä kuinka Arvuuttaja oli toteuttu. Eli pidin elokuvasta, Goyer jatkaa.

Goyer vertaa myös Batmanin eri leffaversioita sarjakuviin, joissa jokainen käsikirjoittaja rustaa näköisensä tarinakokonaisuuden.

Goyer itse jatkaa The Foundation -jättiprojektinsa parissa, jonka kakkoskautta kuvattiin jo viime syksynä kun jututimme siinä näyttelevää Laura Birniä. The Foundation toinen kausi nähdään Apple TV+:ssa vielä tämän vuoden puolella. Tarkka ensi-ilta ei ole vielä selvillä.