YouTubesta voi jatkossa katsoa klassikkosarjaa, jota ei Suomen suoratoistopalveluista löydy – ja mikä parasta, ihan studion siunauksella

07.02.2021 10:35 | Muropaketin toimitus

Ivan Reitmanin Ghostbusters – Haamujengi -elokuvan jättimenestys poiki lauantaiaamun piirretyn The Real Ghostbusters, jota esitettiin USA:ssa seitsemän kauden ajan vuodesta 1986 vuoteen 1991.

The Real Ghostbusters -sarja tuli tuskin järin monelle suomalaiskatsojalle tutuksi kolmisenkymmentä vuotta sitten, mutta Yhdysvalloissa se tunnetaan paremmin. Meillä The Real Ghostbustersin hahmot ovat tunnetumpia lehtipisteiden kautta: Lehtimiehet Oy:n kustantama Haamujengi-lehti ammensi aineksensa The Real Ghostbustersin tarinoista aina hahmojen ulkoasua myöten.

Nyt YouTuben virallisella Ghostbusters-kanavalla on julkaistu The Real Ghostbustersin pilottijakso. Iloinen yllätys on se, että jakson voi katsoa Suomessakin, eikä sitä ole rajattu vain jenkkimarkkinoille.

Valitettavasti The Real Ghostbustersia ei Suomen suoratoistopalveluista löydy, joten niistä on lisäjaksoja turha kaluta. Vaan eipä hätää: Comicbookmovie.comin mukaan lisää jaksoja on luvassa YouTubeen.

Alkuperäisten Ghostbusters-elokuvien tarinaa jatkava Ghostbusters: Afterlife on valmistunut jo viime vuonna, ja se julkaistaan, kunhan koronatilanne sallii. Tällä hetkellä ensi-ilta on ajoitettu marraskuulle 2021.

Muropaketin uusimmat