Uusimmat

Zack Snyder vilautti uutta Rebel Moon -scifi-elokuvaansa – Tältä näyttää demoninen alien-hahmo

08.06.2022 15:11 Muropaketin toimitus

Traileriin on vielä aikaa, mutta nyt ohjaaja Zack Snyder on jakanut pienen maistiaisen tulevasta Rebel Moon -scifi-elokuvastaan.

Netflixiin aikanaan saapuva Rebel Moon tulee olemaan kaksiosainen scifi-spektaakkeli, jonka Zack Snyder toivoo toimivan uuden universumin lähtölaukauksena.

Elokuvan on kerrottu syntyneen Akira Kurosawan ja Star Warsin innoittamana. Alkujaan Rebel Moon itseasiassa oli Star Wars -elokuva tai ainakin sellaisen hahmotelma. Snyder esitteli Rebel Moonin ideaa Lucasfilmille vuosien 2005 ja 2012 välisenä aikana, mutta projekti ei koskaan edennyt tuotantoon. Myöhemmin Snyder muokkasi yhdessä Shay Hattenin ja Kurt Johnstadin kanssa Rebel Moonin itsenäiseksi elokuvakseen.

Pääosia Rebel Moonissa esittävät Sofia Boutella, Charlie Hunnam, Ray Fisher, Djimon Hounsou, Doona Bae, Staz Nair, Alfonso Herrera, Jena Malone, Stuart Martin, Ed Skrein, Cary Elwes ja Corey Stoll.

Ensi-illan ajankohdasta ei ole vielä tietoa, ja kuvauksetkin ovat edelleen käynnissä, jatkuen aina loppusyksyyn saakka. Nyt Zack Snyder on kuitenkin jakanut Twitterissä lyhyen videopätkän, joka on peräisin Rebel Moonin yhden alien-hahmon maskeerauskokeilusta. Vielä ei ole yhtään tiedossa, miten keskeinen kyseinen hahmo on tai kuka sitä esittää.