Uusimmat

Zack Snyderin uutta Rebel Moon -elokuvaa tullaan vertaamaan Star Warsiin ja ohjaaja on täysin valmis siihen

Kuva: © Clay Enos / Netflix

08.06.2023 18:00 Muropaketin toimitus

Zack Snyderin ohjaama Rebel Moon julkaistaan Netflixissä 22. joulukuuta 2023.

Zack Snyder tarjosi aikoinaan tulevan avaruusseikkailunsa elokuvaideaa Lucasfilmille Star Wars -elokuvaksi. Disney päätti ottaa toisenlaisen suunnan, mutta Snyder ei tuosta lannistunut vaan teki elokuvansa siitä huolimatta.

Star Wars -elokuva Rebel Moon ei kuitenkaan ole. Vertauksia George Lucasin luomaan franchiseen varmastikin tullaan tekemään, kertoo Snyder Vanity Fairin haastattelussa.

“Tietenkin noita vertauksia tullaan tekemään. Kaikki missä on avaruusaluksia saavat osakseen kommentin, että tämä on tuon ja tuon Star Wars. Joten ymmärrän vertaukset ja toivotan ne tervetulleeksi. Samaan aikaan uskon, että meidän juttumme on kuitenkin kokonaan oma, erilainen kokemuksensa”, Snyder kommentoi.

Netflixissä loppuvuodesta julkaistavan Rebel Moonin keskeisissä rooleissa nähdään Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Ed Skrein, Ray Fisher, Jena Malone, Charlie Hunnam, Cary Elwes, ja Anthony Hopkins on mukana ääniroolissa.

Elokuvan kerrotaan olevan vasta ensimmäinen puolikas suuremmasta kokonaisuudesta. Toisen osan julkaisuajankohta ei ole vielä tiedossa, mutta Snyderin mukaan sen pitäisi olla tulossa suhteellisen nopeasti ensimmäisen elokuvan jälkeen.