Emilia Clarke sai Game of Thrones -kuvauksensa päätökseen: “Olin ihan hajalla viimeisen kohtauksen jälkeen”

25.05.2018 17:03 | Muropaketin toimitus

Game of Thronesin kahdeksas ja samalla viimeinen kausi julkaistaan vuonna 2019.

Game of Thronesin toiseksi viimeisen ja viimeisen kauden välinen tauko tuntuu sarjan ystävistä varmasti pitkältä, mutta nyt on enää noin vuosi odotettavaa. George R.R. Martinin romaaneihin pohjautuvan fantasiasarjan kahdeksas ja samalla viimeinen tuotantokausi julkaistaan ensi vuonna.

Daenerys Targaryenia, lohikäärmeiden äitiä, sarjassa esittävä Emilia Clarke on jo Slashfilmin uutisen mukaan kuvannut sarjan viimeisen kohtauksen omalta kohdaltaan. Hän vihjaa haastattelussa, ettei yleisö välttämättä pidä Danyn kohtalosta.

“Menin ihan hajalle. Tietäen millainen maku siitä jää suuhun lopullisesti, siitä mitä Daenerys…”, minkä jälkeen Clarke hiljenee haastattelussa, jottei tulisi paljastaneeksi jotain sellaista, mitä ei saa paljastaa. Aiemmin hän on jo kertonut hahmonsa joutuvan tekemään “kaikenlaista outoa paskaa”, jonka “ymmärrämme sitten kun näemme sen”.

Game of Thronesin tuntien viimeisellä kaudella varmastikin nähdään asioita, jotka eivät ole kaikkien katsojien mieleen. Onhan fanien suosikki Daeneryskin joutunut muuttumaan vuosien varrella paljon – mielenkiintoista nähdä, millaisen kohtalon hahmo lopulta saa.