Ennen seuraavaa James Bondia Daniel Craig tähdittää The Last Jedi -ohjaajan uutta elokuvaa – Tältä se näyttää

14.11.2019 08:32 Muropaketin toimitus

Rian Johnsonin ohjaama Knives Out saa ensi-iltansa marraskuun lopussa.

Lionsgate on julkaissut kohtausnäytteen Rian Johnsonin ohjaamasta Knives Out -elokuvasta, joka on suomennettu ilahduttavasti vanhan koulukunnan tyyliin. Elokuva tunnetaan täällä nimellä Veitset esiin – kaikki ovat epäiltyjä.

Kohtausnäytteessä ovat mukana Jamie Lee Curtisin esittämä Linda Drysdale, joka tenttaa Daniel Craigin näyttelemää etsivä Benoit Blancia.

Knives Out saapuu laajempaan levitykseen 29. marraskuuta, mutta sen voi nähdä kuitenkin jo ensi viikolla. Elokuva kuuluu Night Visions -leffafestarin ohjelmistoon, jossa siitä järjestetään vain yksi näytös keskiviikkona 20. marraskuuta Helsingin Kinopalatsissa. Kello 20.00 ykkössalissa alkavaan näytökseen on ainakin vielä tällä hetkellä tarjolla reippaasti lippuja.

Murhamysteerisssä nähdään melkoinen näyttelijäkaarti, sillä Craigin ja Curtisin lisäksi mukana ovat muun muassa Christopher Plummer, Chris Evans, Ana De Armas, Don Johnson, Michael Shannon, Toni Collette, LaKeith Stanfield, Katherine Langford ja Jaeden Martell.

Elokuvan virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Veitset esiin – kaikki ovat epäiltyjä on nokkela nykypäivän murhamysteeri, jossa kuka vain voi olla syyllinen. Elokuva on ohjaaja Rian Johnsonin (Brick, Looper, The Last Jedi) kunnianosoitus kaikkien aikojen murhamysteerien mestarille, Agatha Christielle.

Tunnettu rikoskirjailija Harlan Thrombey (Christopher Plummer) löydetään kuolleena kartanostaan hänen syntymäpäiväjuhliensa jälkeen. Utelias ja tyylikäs etsivä Benoit Blanc (Daniel Craig) ilmaantuu paikalle tutkimaan tapausta. Etsivä Blanc sukkuloi Harlanin ristiriitaisen perheen ja uskollisen palvelusväen välillä. Harhautusten ja itsekkäiden valheiden keskellä hän pyrkii paljastamaan Harlanin murhan taustalla olevan totuuden. Veitset esiin – kaikki ovat epäiltyjä on terävä rikostarina, joka saa yleisön arvailemaan loppuun asti kuka on syyllinen.”