Ennenkuulumaton tilanne: Coenin veljesten Joel Coen tekee uuden The Tragedy of Macbeth -elokuvansa ilman veljeänsä Ethan Coenia

20.01.2021 17:00 | Muropaketin toimitus

The Tragedy of Macbeth on kuvattu kokonaan mustavalkoisena.

Joel Coen tekee seuraavan elokuvan harvinaisesti ilman veljeään Ethan Coenia. Shakespeare-adaptaatio The Tragedy of Hamletin pääosissa nähdään Denzel Washington ja Frances McDormand.

Coenin uudesta elokuvasta ei ole kuulunut pitkään aikaan yhtään mitään, mutta nyt pukusuunnittelija Mary Zophres on avannut elokuvan tilannetta kuvaaja Roger Deakinsin podcastissa (Indiewiren kautta). Deakins ei kuitenkaan toimi Coenin elokuvan kuvaajana vaan kuvauksesta vastaa Bruno Delbonnel.

Zophres on työskennellyt Coenin veljesten kanssa yhdessä vuonna 1996 julkaistusta Fargosta lähtien. Hän kertoo tulevan elokuvan olleen keskimääräistä helpompi puvustuksen osalta, sillä elokuva on kuvattu kokonaan mustavalkoisena.

Coenin veljesten irtautuminen toisistaan sooloprojekteihin on uutta ja ihmeellistä. Ethanin kuitenkin kerrotaan olleen haluton tekemään The Tragedy of Macbethia ja halunneensa keskittyä toisenlaisiin projekteihin. Siksi Joel päätyi tekemään elokuvan itsekseen.

The Tragedy of Macbethin on määrä saada ensi-iltansa tämän vuoden aikana, mutta tarkempaa julkaisupäivää ei ole vielä tiedossa.

Muropaketin uusimmat