Uusi Venom-elokuva yhä vailla ohjaajaa – Spider-Man-pahis tuskin osa MCU:a

20.03.2017 10:30 | Muropaketin toimitus | 808

Sony Pictures ilmoitti viime viikolla julkaisevansa Spider-Man-elokuviensa spin-offina Venomin syksyllä 2018. Elokuvan ohjaajaksi nimettiin Twitterissä Alex Kurtzman, mutta tieto ei pidäkään paikkaansa.

The Hollywood Reporter on kumonnut Exhibitor Relationsin väitteen, jonka mukaan Alex Kurtzman ohjaa Venomin elokuvan. Tosiasiassa elokuvan ohjaaja ei ole vielä tiedossa. Kurtzman on kyllä ollut aikaisemmin kiinnitetty projektiin, mutta nykytilanteesta ei ole tietoa.

Venom-elokuvan käsikirjoituksesta ovat vastuussa Scott Rosenberg ja Jeff Pinkner. Parivaljakko ei varsinaisesti vala uskoa Venomin tarinaan, sillä aikaisemmin he ovat rustanneet yhdessä The Amazing Spider-Man 2:n, joka on kuluvan vuosikymmenen haukutuimpia elokuvia genressään.

Venomin tuottajina toimivat Avi Arad, Matt Tolmach ja Amy Pascal. Tämän on tulkittu olevan merkki siitä, että kyseessä on oma itsenäinen elokuvansa, ei osa Marvel Cinematic Universea (MACU), toisin kuin kesällä ensi-iltansa saava Spider-Man: Homecoming.

Venom on nähty tähän mennessä valkokankaalla vain kerran, vuoden 2007 Spider-Man 3:ssa. Topher Gracen versiolla ei kuitenkaan ole mitään tekemistä uuden elokuvan kanssa. Vielä ei ole tiedossa, mikä versio Venomista valkokankaalla ylipäänsä nähdään.

Pitkän linjan Marvel-faneille läheisin on tietenkin alkuperäinen synkkä kostaja, joka julisti ”syövänsä Hämiksen pään”, mutta suojeli silti viattomia kansalaisia. Eddie Brockin lisäksi tummanpuhuvan symbiootin kanssa Venomiksi ovat sulautuneet myös Mac ”Skorpioni” Gargan, Peter Parkerin vanha kaveri Flash Thompson – ja jopa Wolverine sekä tyrannosaurus Rex.

Venom

Venom
Kaikki jutut aiheesta