Ensimmäinen 3D-kauhuelokuva saapuu Suomen leffateattereihin

26.03.2009 13:58 | Muropaketin toimitus

Suuren suosion saavuttaneet 3D-elokuvateatterit saavat ohjelmistoonsa animaatioiden, lastenelokuvien ja seikkailujen rinnalle nyt myös vain aikuiskatsojille suunnattua elokuvaa, kun Suomen ensimmäinen uuden tekniikan kolmiulotteinen kauhuelokuva Scar 3D saa ensi-iltansa 24. huhtikuuta.

Scar 3D kokeilee elokuvakauhun rajoja Saw- ja Hostel-sarjojen hengessä. Elokuvan levittäjä on Future Film Distribution.

Menneisyytensä piinaama Joan Burrows (Angela Bettis, Toolbox Murders) palaa kotikaupunkiinsa tapaamaan veljeään (Christopher Titus) ja tämän tytärtä (Kirby Bliss Blanton). Joan hautoo mielessään monen vuoden takaista kammottavaa tapahtumasarjaa. Hänen paras ystävänsä on menehtynyt mielisairaan ruumishuoneen hoitajan sairaiden leikkien uhrina, ja hän itse selviytynyt – kauhealla
hinnalla.

Menneisyyden haamujen vaivaama Joan alkaa pian huomata vanhalla kotiseudullaan merkkejä siitä, että kaikki ei ole kunnossa. Kun paikallisia teinejä katoaa jälkiä jättämättä, Joan yrittää varoittaa kaupunkilaisia sarjamurhaajan paluusta. Ruumishuoneen hoitaja on kuitenkin jo kauan sitten kuollut ja kuopattu, joten ehkäpä Joanin järkkynyt mieli tekee tälle tepposet? Todellisuus osoittautuu kuitenkin hirvittäväksi – kuinkas muutenkaan?

Muropaketin uusimmat