Ensimmäinen arvostelu uudesta Conan the Barbarian -elokuvasta ”Täyttä p*skaa!”

15.08.2011 10:53 | Muropaketin toimitus

Conan

Marcus Nispelin ohjaama ja Jason Momoan tähdittämä Conan the Barbarian saa ensi-iltansa Suomessa 26. elokuuta. Elokuvasta on kuitenkin ehtinyt ensimmäinen arvostelu nettiin jo nyt, eikä se lupaa hyvää. Ei todellakaan.

The Playlist -sivuston arvostelussa Conan the Barbarian -elokuva haukutaan lyttyyn melko rankoin sanankääntein. Nimiosaa esittävän Jason Momoan todetaan olevan ”taitava miekan kanssa, mutta näyttelijänä kehno”. Myös esimerkiksi Avatarista tutun Stephen Langin roolisuoritusta haukutaan, mutta pahin tyrmäys tulee kuitenkin naispääosaa esittävälle Rose McGowanille.

Näyttelemisen lisäksi myös Conan the Barbarianin käsikirjoitus, taistelukohtaukset, 3D ja ohjaus saavat satikutia. Oikeastaan vain alkutekstit ovat olleet The Playlistin kriitikon mieleen. Koko arvostelun voit lukea täältä: http://blogs.indiewire.com/theplaylist.

Conan the Barbarianin Suomen lehdistönäytös järjestetään tämän viikon torstaina. Kerromme elokuvan herättämistä tunteista tuoreeltaan Dome.fi:n Facebook-sivulla. Myöhemmin luvassa on luonnollisesti myös varsinainen elokuva-arvostelu.

Lähde: The Playlist

Muropaketin uusimmat