Uusimmat

Ensimmäinen Invisible Man -traileri: Jokin näkymätön piinaa Elizabeth Mossia

08.11.2019 09:18 Muropaketin toimitus

Modernin kauhun mestariksikin kutsuttu Jason Blum toimii uuden The Invisible Man -elokuvan tuottajana.

Universal Pictures on julkaissut trailerin The Invisible Man -elokuvan uusimmasta versiosta, josta vastaavat ohjaaja-käsikirjoittaja Leigh Whannell ja Blumhouse-tuotantoyhtiö.

Elokuvan pääosissa nähdään Emmy -ja Golden Globe -voittaja Elisabeth Moss (The Handmaid’s Tale) ja Oliver Jackson-Cohen (The Haunting of Hill House).

The Invisible Man kertoo Mossin esittämästä Cecilia Kassista, joka saa kuulla Jackson-Cohenin näyttelemän omistushaluisen ja väkivaltaisen ex-miehensä kuolleen. Naisen todellisuus alkaa kuitenkin hämärtyä, eikä hän usko exänsä olevan oikeasti kuollut, vaan muuttuneen näkymättömäksi.

Elokuvan tuottaa Jason Blum ja Blumhouse Productions. Ohjaaja-käsikirjoittaja-tuottaja Whannell on yksi Saw- franchisen luojista, joka on ohjannut myös Upgrade -ja Insidious: Chapter 3 -elokuvat.

The Invisible Man saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 28. helmikuuta, mutta Suomen ensi-ilta ei vielä tiedossa. Elokuvasta on tehty ties kuinka monta eri versiota, mutta paras on edelleen James Whalen ohjaama vuoden 1933 klassikko, joka sekin sain viisi jatko-osaa.