UUSIMMAT

Ensimmäinen juliste Steven Spielbergin Lincoln-elokuvasta

23.08.2012 08:10 | Muropaketin toimitus

Abraham Lincoln mestasi vampyyreita pari viikkoa sitten ensi-iltansa saaneessa uutuuselokuvassa. Syksyllä on luvassa hieman realistisempi tulkinta presidentin elämästä, kun Steven Spielbergin ohjaaman Lincoln saa ensi-iltansa.

Lincolnista on nyt julkaistu ensimmäinen juliste, jossa poseeraa komeine turpajouhineen elokuvan kiistaton tähti eli Daniel Day-Lewis. Hänen lisäkseen historiallista draamaa tähdittävät Sally Field, Joseph Gordon-Levitt, Tommy Lee Jones, James Spader, John Hawkes, Michael Stuhlbarg, David Strathairn, Walton Goggins, David Oyelowo, Tim Blake Nelson, Bruce McGill, Jackie Earle Haley, Lee Pace ja Jared Harris.

Elokuvan ensi-ilta on USA:ssa 16. marraskuuta. FS-Filmin mukaan Suomen julkaisun ajankohdaksi on tällä hetkellä suunniteltu 1.2.2013.

Teksti: Tatu Junni

Keskustelu

Mites olis sittenkin yks ja puolimetrinen thaimaalais teini pääosaan

Tämä elokuva pitäisi kuvata Keniassa ja pääosan esittäjä voisi olla vaikka Telley Savalas Otieno. Tulisi uusi tulkinta Lincolnistakin.

eiköhän Day-Lewis tule saamaan jälleen vähintään oscar-ehdokkuuden, sen verran mahtava näyttelijä on kyseessä.

1. Niin, ikävä kyllä tuossa ei ole sinulle ihmisisusia tai vamppyyreja. Vain normaalia menoa ja normaaleja ihmisiä. Jos olisi jotain muuta niin väliin jäisi.

Jos olisit lukenut uutisen etkä rynnännyt kommentoimaan, tietäisit ettei Tom Hanks ole tämän elokuvan pääosassa.

Joka hiton paikkaan Spielbergerin on pistettävä näppinsä.
Abe alkaa olla jo Amerikan sisälläkin mielipiteitä jakava mennyt suuruus, ja jos leffa vanhaan totuttuun tyyliin vedetään Hanks pääosalla ja tavismaisella käsiksellä läpi – väliin tulee jäämään.

Muropaketin uusimmat