Ensimmäinen kuva Hämiksen uudesta asusta The Amazing Spider-Man 2:ssa

25.02.2013 13:47 Muropaketin toimitus

TASM2

Coming Soon on julkaissut kuvan Hämiksen uudesta asusta ensi vuonna ilmestyvässä The Amazing Spider-Man 2:ssa.

Toistaiseksi Coming Soon on ainoa, joka on kuvan julkaissut, joten varmoja sen aitoudesta ei voida olla. Ohjaaja Marc Webb on kuitenkin aikaisemmin luvannut muutoksia The Amazing Spider-Manissa nähtyyn asuun, joten vaikka oheinen otos ei aito asia olisikaan, saatetaan valkokankaalla nähdä jotain hyvinkin vastaavaa.

Dome.fi seuraa tilannetta ja kumoaa / vahvistaa puvun aitouden heti kun mahdollista.

[EDIT 25.2.2013 14.26: Aitohan tuo näyttäisi olevan. Esimerkiksi The Amazing Spider-Man -elokuvan virallinen Facebook-sivu on allekirjoittanut kuvan aitouden ja myös esimerkiksi Superhero Hype ja Latino Review -sivustot ovat uutisoineet aiheesta.]

The Amazing Spider-Man 2 saa ensi-iltansa toukokuussa 2014. Sen pääosissa nähdään Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Dane DeHaan, Martin Sheen, Shailene Woodley, Paul Giammatti, Felicity Jones ja Colm Feore. Elokuvan tarinasta ei ole vielä tarkkaa tietoa, mutta vastaansa seittisinko saa ainakin Elektron ja Rhinon.

Spider-Man

Vertailun vuoksi rinnakkain The Amazing Spider-Manin asu ja uusi asu. Muutoksia on totisesti tehty. Uusi asu muistuttaakin enemmän Ultimate Spider-Man -sarjakuvasta sekä Sam Raimin Spider-Manista kuin TASM:ista.

Spider-Man

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Coming Soon