Ensimmäinen Soul-traileri: Pixarin uusi elokuva on villiä kamaa – jazzmuusikko erkaantuu kehostaan ja lähtee melkoiselle tripille

08.11.2019 17:00 | Muropaketin toimitus

Pixarin uusi animaatio Soul – Sielun syövereissä julkaistaan Suomessa ensi vuonna elokuun lopussa.

Pixar jatkaa elämän syvyyksien tutkimista animaatioissaan, osoittaa ensi vuonna tulossa olevan Soul-elokuvan traileri. Pete Docterin (Inside Out, Up – Kohti korkeuksia) ohjaama animaatio kertoo jazzmuusikosta, joka erkaantuu kehostaan ja päätyy paikkaan, missä sielut syntyvät ennen kuin ne löytävät oman kehonsa.

Elokuvassa pohditaan sitä, mistä meidän persoonallisuutemme ovat peräisin, miksi olemme sellaisia kuin olemme, ja oletettavasti myös mahdollista kuolemanjälkeistä elämää. Päähahmon äänenä toimii Jamie Foxx ja muille hahmoille äänensä antavat muun muassa Tina Fey, Daveed Diggs ja Phylicia Rashad.

Slashfilmin uutisen mukaan elokuvan idea tuli Docterille hänen poikansa syntymästä: “Heti kun hän syntyi, hänellä oli persoonallisuus. Mistä se oikein tuli? Luulin, että ihmisen persoonallisuus kehittyy vuorovaikutuksessa ulkoisen maailman kanssa. Ja silti oli ihan selvää, että jokainen meistä syntyy hyvin uniikin ja erityisen tunteen kanssa siitä, ketä olemme.”