Ensimmäinen traileri Salatut elämät -elokuvasta – Painajainen merellä vai elokuvateatterissa? [video]

31.08.2012 09:19 | Muropaketin toimitus | 143

Nyt se on julkaistu: Salatut elämät The Movie ilmestyy joulukuussa ja vihdoinkin saamme vihiä sisällöstä ensimmäisen trailerin muodossa.Jee?

Nimen Nightmare – Painajainen merellä saanut Salatut elämät -elokuva on nuorisotrilleri, jonka tarina tapahtuu risteilyaluksella kahden kesäpäivän ja yhden kesäyön aikana. Peppi (Sara Säkkinen) lähtee kauan odottamalleen risteilylle ystäviensä kanssa. Hilpeissä tunnelmissa alkavalla laivamatkalla Peppi tapaa vanhoja tuttuja, jotka nostavat myös ikäviä menneisyyden asioita mieleen. Sitten laivalla alkaa tapahtua kummia. Kehen voi luottaa, kun ei voi luottaa kehenkään?

Miltä ”Salkkari”-traileri mielestänne näyttää? Onko tämä Painajainen merellä vai painajainen elokuvateattereissa? Elokuvan ensi-ilta on 14. joulukuuta.

Teksti: Tatu Junni

Keskustelu

Näyttää yrittävän epätoivoisesti kopioida jotain Hollywoodin mene mökille-juo-harrasta seksiä-tule tapetuksi sänkyyn-päähenkilö tai kaksi ainoastaan selviää-tappaja jää lopulta eloon- teinikauhuleffaa, mutta mikäli siinä on yhtään salattujen elämien valitettavia piirteitä, niin tulossa on varsinainen järkytys. Lobotomia on tämän päivän aivojen sulattamassa viihdemaailmassa kansantauti.

Suoraan sanottuna. Ihmiset voisi hankkia elämän. Tai vaikka pelata simssiä. Siinäkin on enemmän ”aihetta” kuin salkkareissa. Menokin on suurin piirtein samanlaista ja yhtä järkevää.

Muropaketin uusimmat