Ensimmäinen traileri suomalaisesta Rendel-supersankarileffasta

16.03.2016 10:00 | Tatu Junni

Suomalaisen supersankarielokuva Rendelin ensimmäinen teaser-traileri on julkaistu.

”Vihdoin pääsemme näyttämään pienen vilauksen siitä Rendelistä, jonka tulemme tuomaan valkokankaalle vuoden sisään. Tässä on niin uskomaton työmäärä takana niin monelta ihmiseltä, että tämä julkaisu tulee erittäin hyvään saumaan”, ohjaaja Jesse Haaja intoilee.

”Teaserin tavoitteena on näyttää millaiselle tasolle pääsimme elokuvan visuaalisuuden kanssa ja että minkä tyylinen elokuva on tulossa. Näin lyhyessä maistiaisessa varsinkin visuaalisuus pääsee hienosti oikeuksiinsa ja siitä annan täyden kunnian kuvaajallemme Tero Saikkoselle, jonka kanssa löydettiin täydellinen sävel tätä elokuvaa tehdessämme. Mikäli olemme onnistuneet työssämme, niin katsojat jäävät kaipaamaan lisää”.

Rendelin toisen ja samalla viimeisen kuvausjakson valmistelut ovat täydessä vauhdissa. Kameran olisi tarkoitus käynnistyä huhtikuun puoliväliin mennessä ja kuvauksien on tarkoitus olla ohitse ennen Cannesin filmijuhlia, jossa Rendel nähdään tänäkin vuonna.

”Tänä vuonna mennään Cannesiin huomattavasti pienemmällä panostuksella kuin viime vuonna. Tämä johtuu eniten siitä, että meillä on nyt jotain konkreettista mitä esitellä. Edellisenä vuonna meillä oli vain konsepti ja unelma, jota menimme sinne myymään Blockbusters Gangin avustuksella. Saimmekin pitämään melkoista meteliä että meidät huomattiin, mutta olihan se sen arvoista”, Jesse Haaja muistelee.

”Rendelin tarinaa on alusta alkaen lähdetty viemään kv-markkinoille. Vaikka elokuva puhutaankin pääosin suomeksi, niin uskon vahvasti sen kansainväliseen levitykseen. Kyselyitä on jo tullut mukavasti ja konsepti kokonaisuudessaan tuntuu kiinnostavan ympäri maailmaa. Toivotaan että elokuva käynnistää jotain suurempaa Rendelin osalta”, visioi Haaja.

Toistaiseksi ilman tarkkaa ensi-iltapäivää olevan Rendelin pääosissa nähdään Rami Rusinen, Aake Kalliala, Matti Onnismaa, Kris Gummerus, Rami Rusinen, Alina Tomnikov, Renne Korppila, Minttu Tamski, Roosamaria Mäkinen, Minna Nevanoja ja Tero Salenius.

Muropaketin uusimmat