Uusimmat

Ensimmäinen Uncut Gems -mainos: Voiko tämä elokuva tuoda Adam Sandlerille Oscar-ehdokkuuden?

20.09.2019 07:59 Muropaketin toimitus

Adam Sandler osoittaa jälleen olevansa halutessaan upea näyttelijä.

A24 on julkaissut ensimmäisen mainoksen Adam Sandlerin tähdittämästä Uncut Gems -draamakomediasta, josta miehelle povataan jopa Oscar-ehdokuutta. Kunnon traileri elokuvasta on luvassa 24. syyskuuta.

Telluriden elokuvajuhlilla maailmanensi-iltansa saaneen leffan ovat ohjanneet Benny ja Josh Safdie. Elokuva on kerännyt valtavasti kehuja ja erityisesti Sandlerin roolisuoritusta on kehuttu maasta taivaisiin kriitikoiden keskuudessa.

Rotten Tomatoes -sivustolla elokuvasta on pitänyt tällä hetkellä 94 prosenttia katsojista ja Metacriticin yhteenkeräämien kriitikkiarvioiden keskiarvo on nyt 88 prosenttia.

Sandler on aiemminkin todistanut olevansa oikein hyvä näyttelijä, esimerkiksi Paul Thomas Andersonin Punch-Drunk Love -elokuvassa ja Netflixissä pari vuotta sitten ensi-iltansa saaneessa The Meyerowitz Stories -leffassa. Jälkimmäisestä todettiin Muropaketin arvostelussa muun muassa näin:

”Sandlerin vakava roolisuoritus on melko käsittämätöntä katsottavaa miehen perinteisten kökkökomedioiden rinnalla, sillä hän varastaa melkein koko leffan ja pärjää loistavasti Emma Thompsonin ja Hoffmanin kaltaisten konkareiden rinnalla.”

Arvostelu: Adam Sandler osoittaa olevansa upea näyttelijä Netflixin The Meyerowitz Stories -komediassa

Uncut Gems tulee Yhdysvalloissa laajempaan levitykseen joulukuussa, mutta Suomen ensi-ilta ei ole vielä selvillä.