UUSIMMAT

Ensimmäinen virallinen kuva Anne Hathawaysta Yön ritarin paluun Kissanaisena

05.08.2011 11:57 | Muropaketin toimitus

Warner Bros. Pictures julkaisi eilen ensimmäisen kuvan uudesta Teräsmiehestä ja tänään perässä seuraa Kissanainen. Kyse on tietenkin Anne Hathawayn roolihahmosta Christopher Nolanin ohjaamassa Yön ritarin paluu -elokuvassa, joka ilmestyy ensi vuonna.

Oletettavaa on, ettei oheisessa kuvassa näkyvä puku ole Kissanaisen asu kokonaisuudessaan – tai sitten Christopher Nolan on lähestynyt hahmoa aivan uudesta näkökulmasta. Anne Hathawayn osuus uuden Batman-elokuvan kuvauksissa on alkanut tällä viikolla, joten luvassa lienee asiaa valottavia heikkolaatuisia kamerakännykkäkuvia jo lähiaikoina…

Yön ritarin paluu saa ensi-iltansa heinäkuussa 2012. Elokuvan pääosissa nähdään mm. Christian Bale, Anne Hathaway, Tom Hardy, Morgan Freeman ja Michael Caine.

Klikkaa kuvaa nähdäksesi se isompana.

Keskustelu

toivottavasti kissanainen kuolee heti ekassa kohtauksessa muutenhan tää on iha nauretavaa..

Eipä hirveästi kyllä sytytä tämä. Noh…ehkäpä sitten leffa muuttaa mielipidettä. :)

Täytyy sanoa, että Bane ja Kissanainen vaikuttavat ainakin tässä vaiheessa molemmat aika laimeilta, mutta eipä noita kannata vielä pelkkien kuvien perusteella pahemmin arvioida. Heath Ledgerin Jokeri jätti kuitenkin niin isot saappaat täytettäväksi, että olisi ihme, jos Dark Knight Rises ei olisi ainakin jossain määrin pettymys.

saattaa myös kyllä olla että hathaway ei esitä kissanaista vaan selina kylestä tulee joku muu henkilö elokuvan aikana?

tai sitten hänellä on maski tuon lisäksi mutta se ei vaan ole tässä kuvassa?

Muropaketin uusimmat