Ensimmäisen Mission: Impossible -elokuvan ohjaaja haukkui Tom Cruisen hitin jatko-osat: “Kaupallista roskaa, jota tehdään vain rahan takia”

26.03.2020 21:03 | Muropaketin toimitus

Brian De Palma ohjasi ensimmäisen Mission: Impossible -elokuvan vuonna 1996.

Brian De Palma tunnetaan kiitellyistä klassikkoelokuvistaan kuten Carrie ja Scarface. Vuonna 1996 hän ohjasi ensimmäisen, Tom Cruisen tähdittämän Mission: Impossible -elokuvan. Elokuva oli menestys ja se on tähän mennessä saanut jo viisi jatko-osaa – vaikka De Palman mukaan yhtään jatko-osaa ei olisi tarvinnut tehdä.

“Tarinoista tehdään pidempiä ja pidempiä pelkästään taloudellisista syistä. Kun tein Mission: Impossiblen, Tom Cruise kysyi minua mukaan myös jatko-osaan. Sanoin että ’vitsailetko?’. Yksi näitä on tarpeeksi. Miksi kukaan haluaisi tehdä toisen? Tietysti syynä on se, että ne tekevät rahaa. En ollut koskaan elokuvaohjaaja, joka haluaisi tehdä rahaa, mikä on Hollywoodille iso ongelma”, De Palma kertoo AP Newsin haastattelussa.

Christopher McQuarrien ohjaama Mission: Impossible 7 on määrä julkaista heinäkuussa 2021 ja kahdeksas siitä noin vuoden päästä, elokuussa 2022.

Muropaketin uusimmat