Ensimmäisen Mission: Impossiblen avainhahmo palaa seuraavassa elokuvassa – Nyt selvisi, missä Ethan Huntia piinannut Kittridge on ollut viimeiset 25 vuotta

14.05.2021 17:00 | Muropaketin toimitus

Henry Czerny esitti Kittridgeä ensimmäisessä Tom Cruisen Mission: Impossible -elokuvassa vuonna 1996.

Henry Czerny palaa rooliinsa Kittridgenä tulevassa Mission: Impossible 7 -elokuvassa. Hänet nähtiin roolissa ensimmäisen kerran 25 vuotta sitten julkaistussa, Tom Cruisen ensimmäisessä Mission: Impossible -elokuvassa vuonna 1996. Kittridge toimi tuolloin Impossible Mission Forcen johtajana ja hän luuli Cruisen Ethan Huntin olevan järjestössä toimiva myyrä.

Slashfilmin haastattelussa Czerny kertoo, miksi hän ja hänen hahmonsa palaavat kuvioon kaikkien näiden vuosien jälkeen. Näyttelijä kertoo ohjaaja Christopher McQuarrien pyytäneen häntä mukaan, koska halusi vielä vähän “kaivella Kittridgeä”.

Czernyn mukaan Kittridge on käynyt kaikki organisaatiot läpi tähän mennessä tavalla tai toisella ja hänellä on hyvä käsitys pelin säännöistä.

“Hän on käynyt kaiken läpi tähän mennessä ja Ethan kouli häntä 25 vuotta sitten. Hän tuntee Ethanin ja tietää tämän olevan tärkeä, mutta toisaalta hänen mielestään ei ole hyvä, jos yksi ihminen saa liikaa kontrollia. Heidän välillään on kunniotusta, mutta myös samaan aikaan tunteiden paloa”, Czerny kertoo ja vihjaa samalla, että Ethanin ja Kittridgen välillä nähdään edelleen kitkaa.

Mission: Impossible 7 saa ensi-iltansa näillä näkymin toukokuussa 2022.

Muropaketin uusimmat