Uusimmat

Ensimmäisestä Rambo-elokuvasta tehdään uusintaversio

30.10.2016 10:29 Aki Lehti

Sylvester Stallone ei ole mukana rebootissa.

Vuonna 1972 ilmestyneeseen David Morrellin First Blood -kirjaan perustuvasta ensimmäisestä vuoden 1982 Rambo-elokuvasta tehdään uusintaversio.

Sen työnimenä on Rambo: New Blood ja Sylvester Stallone on tarkoituksena korvata nuoremmalla näyttelijällä. Käsikirjoituksen rustaa Brooks McLaren ja ohjaajana toimii muun muassa The Iceman -gansterileffasta tuttu israelilainen Ariel Vromen.

Sylvester Stallone ei ole projektissa mukana. Viime tammikuussa hänen huhuttiin tekevän Rambosta tv-sarjaa ja työstävän myös uutta elokuvaa, mutta Stallone tyrmäsi moiset väitteet toteamalla olevansa liian vanha enää palaamaan rooliin.

– Sydän sanoo kyllä, mutta kroppa sanoo “pysy kotona!”, Stallone sanoi.

Rambo

Lähde: THR

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat