UUSIMMAT

Ensimmäiset arvostelut julki: 007 Skyfall kaikkien aikojen paras James Bond -elokuva?

16.10.2012 10:00 | Muropaketin toimitus

007 Skyfall

Uusi James Bond -elokuva 007 Skyfall saa ensi-iltansa perjantaina 26. lokakuuta. Ensimmäiset elokuvasta julkaistut arvostelut ovat olleet hyvinkin positiivisia.

Digital spyn mukaan Skyfall on merkittävä parannut Quantum of Solacesta. Sivuston mukaan kyseessä on elokuva, joka kunnioittaa Bondin pitkää valkokangasuraa, mutta vie myös hahmon uusille alueille. The Times puolestaan antoi elokuvalle peräti viisi tähteä. ”Sam Mendes tasapainottelee taitavasti fanipoikien kumartamisen ja hienostuneen elokuvantekemisen välillä”, lehti hehkutti.

Viiteen tähteen päätyi myös The Daily Mail, jonka arvostelusta löytyi jokseenkin kummallinen lause: ”Skyfall on fantastinen yhdistelmä James Bondia, Bourne-elokuvia, Erikoisjoukkue-tv-sarjaa ja Yksin kotona -elokuvia”. Hieman tylymmän näkemyksen elokuvasta kertoi The Playlist. Sivusto vertasi uutta Bondia Christopher Nolanin Yön ritari -trilogiaan (”mukana ovat niin hyvät kuin huonotkin piirteet noista elokuvista”) ja antoi arvosanaksi B+.

Dome.fi käy katsastamassa uuden Bondin ensi perjantaina. Kerromme omista tunnoistamme elokuvan suhteen tuoreeltaan Facebook-sivullamme ja myöhemmin varsinaisessa arvostelussa.

007 skyfallissa James Bondin lojaalisuus joutuu koetukselle, kun M:n menneisyys palaa vainoamaan tätä. Koko MI6:n jouduttua hyökkäyksen kohteeksi, täytyy 007:n jäljittää ja tuhota uhka, vaikka se vaatisi miten suuria henkilökohtaisia uhrauksia. Elokuvan pääosissa nähdään Daniel Craig, Judi Dench, Javier Bardem, Naomie Harris, Bérénice Marlohe, Albert Finney, Ben Whishaw ja Ralph Fiennes.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Collider

Keskustelu

Sam Mendes on erinomainen ohjaaja joka osaa tehdä tunteisiin oikeasti vetoavaa elokuvaa, Craig on herättänyt Bondin jälleen henkiin umpiunettavan Brosnanin jälkeen, ja Adelen tunnarikin on Bond-tunnariksikin loistava, joten odotettavissa on kaikin puolin loistava toimintaelokuva.

@1 korjaan sen verran, että jotenki tuntuu että Daniel Graigin valinnan jälkeen bondiksi mikään ei pelasta tota Skyfallia.

Jotenkin tuntuu ettei quantum of solacen jälkeen mikään pelasta tota skyfallia.

Muropaketin uusimmat