Ensimmäiset kuvat Keanu Reevesin John Wick 3 -elokuvasta – mukana Halle Berry ja koiria

20.12.2018 11:33 | Muropaketin toimitus

 

John Wick: Chapter 3 saa ensi-iltansa toukokuussa.

Entertainment Weekly on julkaissut ensimmäiset kaksi virallista promokuvaa Keanu Reevesin ja Halle Berryn tähdittämästä John Wick: Chapter 3 -elokuvasta.

– Kolmas osa jatkuu suoraan siitä mihin edellinen loppui, eli John Wick on pakomatkalla. Hahmo päätyy Lähi-itään, jossa hän tapaa menneisyydestä tutun Sofian, jolta yritän saada apua, Reeves sanoo.

Sofiaa näyttelee Halle Berry, jolla on tietysti koiria, kuten John Wick -elokuvassa ilmeisesti kuuluukin olla. Ensimmäisessä osassa Wickin päässä napsahti siinä vaiheessa kun hänen nelijalkainen kaverinsa tapettiin.

Berryn ja Reevesin lisäksi leffassa ovat mukana muun muassa Angelica Huston, Asia Kate Dillon, Mark Dacascos, Jason Mantzoukas. Yayan Ruhian, Cecep Arif Rahman ja Tiger Hu Chen, Ian McShane, Common, Laurence Fishburne, Lance Reddick, Ruby Rose ja Hiroyuki Sanada, joka esittää elokuvan pääpahista.

Käsikirjoituksesta vastaa jälleen Derek Kolstad ja ohjaajana toimii Chad Stahelski. John Wick: Chapter 3 saapuu teattereihin 17. toukokuuta.

Muropaketin uusimmat