Uusimmat

Ensimmäiset kuvat Netflixin synkästä noitasarjasta Chilling Adventures of Sabrina

14.08.2018 10:27 Muropaketin toimitus

Sabrina, teininoita -sarjan uusi versio nähdään Netflixissä lokakuussa.

Netflix on julkaisut ensimmäiset kuvat tulevasta Chilling Adventures of Sabrina -alkuperäissarjastaan, jonka pääosassa nähdään Kiernan Shipka.

Chilling Adventures of Sabrina on uusi versio vuosina 1996-2003 nähdystä Sabrina, teininoita -tv-sarjasta. Alkuperäissarja perustui Archie Comicsin julkaisemaan samannimiseen sarjakuvaan, mutta Netflixin versio on tehty reippaasti synkemmän Chilling Adventures of Sabrina -sarjakuvan pohjalta.

Sarjassa nähdään Shipkan lisäksi muun muassa Sormusten herra -elokuvista tuttu Miranda Otto Sabrinan täti Zelda Spellmanina, Hilda-tädin roolissa esiintyy Lucy Davis ja Chance Perdomo esittää Sabrinan Ambrose-serkkua, Michelle Gomez rouva Wardellia ja Jaz Sinclair Sabrinan parasta ystävää Rosalind Walkeria.

Lisäksi mukana ovat Richard Coyle, Ross Lynch ja Bronson Pincho.

Netflix on tilannut sarjaa jo kaksi tuotantokautta. Sen käsikirjoittaja ja vastaava tuottaja on Archie Comicsin luova johtaja Roberto Aguirre-Sacasa. Riverdale-sarjan tekijänä tunnettu Lee Toland Krieger toimii sarjan ohjaajana ja myös vastaavana tuottajana.

Kymmenestä jaksosta koostuvan Chilling Adventures of Sabrinan ensimmäinen kausi tulee tarjolle Netflixiin 26. lokakuuta.