Ensimmäistä The Walking Dead -elokuvaa aletaan tehdä jo ensi vuonna

06.11.2018 10:54 | Muropaketin toimitus

Ei niin yllättäen sarjasta poistunut tuttu näyttelijä palaa rooliinsa kolmessa The Walking Dead -elokuvassa.

AMC-kanavan hehkutus The Walking Deadin pääosanesittäjä Andrew Lincolnin häipymisestä sarjasta on tuntunut koko ajan vähän kummalliselta. Miksi kertoa kuukausia etukäteen tärkeimmän hahmon poistuvan ohjelmasta?

Eilen Suomessa nähty jakso oli Lincolnin viimeinen The Walking Dead -sarjassa, mutta hän palaa Rick Grimesin rooliin tulossa olevissa kolmessa tv-elokuvassa, joita aletaan kuvata hyvinkin pian. Sarjan tuottaja ja AMC-kanavan iso pamppu Scott Gimple kertoo asiasta EW:n jutussa.

– Työskentelen tällä hetkellä todella ahkerasti ensimmäisen elokuvan parissa. En aio vielä paljastaa aikatauluja, mutta hyvin todennäköisesti kuvaukset alkavat ensi vuonna. Näitä ei tehdä niin nopealla aikataululla kuin tv-sarjan jaksoja, vaan ne vaativat suuruudessaan normaalin elokuvan kuvausaikataulun, Gimple sanoo.

Hän painotti myös heti tuoreimman jakson jälkeen nähdyssä keskusteluohjelmassa, ettei kyseessä ole mikään temppu, sillä Rick Grimes ei palaa enää The Walking Dead -sarjaan. Hahmon suhteen on kuitenkin suuria suunnitelmia ja AMC haluaa tehdä elokuvien kanssa jotain uutta tutussa zombie-maailmassa.

Elokuvien ensi-illoista tai muista näyttelijöistä ei ole vielä tietoa.