Uusimmat

Ensireaktiot Terminator: Dark Fatesta julki: “Paras Terminator-elokuva sitten vuoden 1991 Tuomion päivän”

22.10.2019 09:58 Muropaketin toimitus

Terminator: Dark Fate saapuu teattereihin jo reilun viikon kuluttua, 1. marraskuuta.

Terminator 2: Judgement Dayn tarinaa jatkavan Terminator: Dark Fate -elokuvan kunnon arvioita ei saa vielä julkaista, mutta lyhyet somekommentit ovat sallittuja. Elokuvan pressinäytöksissä tai Yhdysvalloissa sunnuntaina kaikille avoimessa yllätysnäytöksessä nähneet kehuvat sitä parhaaksi Terminator-elokuvaksi sitten T2:n, joka ei tietenkään paljon vaadi.

Dark Faten sanotaan olevan Terminator-elokuville vähän sama juttu kuin mitä The Force Awakens oli Star Wars -saagalle. Linda Hamilton kerää reaktioissa paljon kehuja, ja twiittajat ylistävät homman toimivan juurikin Hamiltonin ja Arnold Schwarzeneggerin välisen kemian takia.

Myös muut naisnäyttelijät saavat kehuja, mutta näihin ensireaktioihin kannattaa aina suhtautua varauksella ja odottaa kunnon arvioita. Twiittien joukosta löytyy myös soraääniä, joissa kritisoidaan esimerkiksi sitä, että leffasta uupuu James Cameronin kädenjälki kokonaan, vaikka hän tuotti elokuvan.

Terminator: Dark Fate saa ensi-iltansa 1. marraskuuta ja sen arvio julkaistaan Muropaketissa ensi viikon alussa. Tässä muutama ensirektio, lisää löytyy Twitteristä.