Entinen Marvel-näyttelijä avautui Thor-leffoista: “Minulle luvattiin kunnon rooli, mutta sitten jopa kuolinkohtaukseni oli mitätön”

07.09.2021 12:30 | Muropaketin toimitus

DC:n puolella Shazam!-tähdeksi noussut Zachary Levi nähtiin Fandralin roolissa Marvelin kahdessa Thor-elokuvassa.

Näyttelijä Zachary Levi tunnetaan nykyisin DC:n elokuvien puolelta Shazamina, mutta sitä ennen hän pistäytyi Marvelilla tekemässä kaksi Thor-elokuvaa. Levi esitti Thorin soturiystäväjoukon Fandralia elokuvissa Thor: The Dark World ja Thor: Ragnarok (ensimmäisessä Thorissa roolissa nähtiin aikataulusotkujen vuoksi Josh Dallas.

Comicbook Movien haastattelussa Levi kertoo, että hänelle luvattiin Thor-elokuvissa kunnollinen rooli, mutta lopulta Fandral jäi helposti unohdettavaksi tähdenlennoksi.

“Ei minulla ollut paljoakaan tekemistä. Ja kolmannessa elokuvassa ei oikeastaan mitään. Tiesin, että tulen kuolemaan kolmannessa, mutta en tiennyt että kuolisin sanomatta yhtään mitään. Jopa ne vähät sanat leikattiin minulta pois”, Levi selittää, mutta kertoo silti olevansa tapahtuneesta kiitollinen.

“Kuolin Marvel-universumissa ja pääsin syntymään uudelleen DC-universumissa. Se on mielestäni ihan hemmetin coolia ja olen siitä kiitollinen”, näyttelijä kommentoi.

Levi palaa Shazam!-rooliinsa vuonna 2023 julkaistavassa jatko-osassa Shazam! Fury of the Gods.