UUSIMMAT

Entinen Pirates of the Caribbean -tähti Johnny Depp kertoi, paljonko rahaa hän on menettänyt viime vuosien sotkujensa takia

14.05.2021 18:00 Muropaketin toimitus

Johnny Depp joutui oikeusjuttujensa vuoksi jättämään taakseen muun muassa Pirates of the Caribbean- ja Ihmeotukset-elokuvat.

Johnny Deppin oikeussotkut eivät ole olleet mitään halpaa lystiä entiselle huippunäyttelijälle. Nyt hän on Cinemablendin uutisen mukaan paljastanut, paljonko rahaa hän on menettänyt viime aikoina.

“Minulle kerrottiin, koska en itse ymmärrä raha-asioiden päälle. Minua suorastaan hävettää kertoa tätä, mutta olin tienannut Pirates of the Caribbean 2:n ja 3:n jälkeen 650 miljoonaa dollaria, ja kun annoin heille [hänen entisille liikekumppaneilleen] potkut, en ainoastaan menettänyt 650 miljoonaa dollaria vaan olin lisäksi 100 miljoonaa dollaria velkaa, koska he eivät olleet maksaneet minun verojani 17 vuoteen”, Depp selittää.

Depp hävisi oikeusjuttunsa The Sun -lehteä vastaan Britanniassa, mutta jatkaa oikeustaisteluaan Yhdysvalloissa ex-vaimoaan Amber Heardia vastaan, jolta hän vaatii 50 miljoonan korvauksia. Heard on puolestaan haastanut Deppin oikeuteen 100 miljoonan korvausvaatimuksella.